Organisatie

De huidige actviteiten binnen onze organisatie┬ázijn zeer divers. Naast de hoofdactiviteiten groenrecycling, puinrecycling en verwerking van andere afvalstromen bieden we nog vele andere diensten en producten aan. We verkopen bijvoorbeeld ook zand, aanvulgrond, bordesgrond en betongranulaat (repax). Met ons moderne machinepark bieden we een oplossing voor (container)transport en een breed scala aan bouw- en sloopwerkzaamheden. Van oudsher houden we ons ook nog altijd bezig met (loonwerk in) de landbouw. In de loop der tijd hebben we een goede reputatie opgebouwd: effici├źnt, snel en zorgvuldig!

 

Het bedrijf is gevestigd op de Overbuurtseweg 8 in Bleiswijk. Hier is het kantoor en vinden nagenoeg alle activiteiten plaats. Voor het storten van afval en/of het het halen van zand, bordesgrond en dergelijke gelden de volgende openingstijden:

 

ma t/m vrij: 7.00 uur – 17.00 uur
zaterdag: 8.00 uur – 12.00 uur

 

Het bedrijf wordt inmiddels gerund door Arwin Dijkshoorn (Technisch directeur) en Matthijs Dijkshoorn(Commercieel Directeur). We werken met een enthousiast team en tijdelijke krachten. Teamspirit vinden we belangrijk omdat dit bijdraagt aan een vlotte en flexibele dienstverlening. Ook hechten we veel waarde aan persoonlijke contacten met onze relaties